לןגן

עוגיות שיבולת שועל

מאת: עינב 🌷, פורסם: 17/02/2021 | 13:24
עוגיות שיבולת שועל

תקציר המתכון: קיבלתי את המתכון מבת דודה שלי, שיניתי אותו מעט לפי מה שהיה נראה לי, ויצא טעים טעים טעים...

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות

  2. בקערה מניחים את הסוכר, ומוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד לאיחוד

  3. מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב

  4. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, סודה לשתייה, מלח וקינמון ומערבבים עד ליצירת בצק

  5. מוסיפים את השיבולת שועל ומערבבים היטה עד שהוא נטמעת בתערובת ( אפשר לעבור לידיים בשלב הזה)

  6. מוסיפים את השוקולד הקצוץ ולשים היטב

  7. מרדדים בעזרת הידיים על נייר אפייה משומן לעלה דק (כחצי סנטימטר, אולי טיפה פחות)

  8. אוםים בתנור כ-10-12 דקות עד שמזהיב מעט

  9. כשמוציאים מהתנור חותכים מיד לעוגיות בגודל הרצוי, ומניחים להצטנן לפני שמוציאים מהתבנית.