אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

1,426
צפיות

אוזני המן נימוחים

המתכון של
אוזני המן נימוחים

אוזני המן רכים ונימוחים בפה במילוי שוקולד או חלוה שלא תפסיקו להכין....

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק: 200 גרם חמאה או מחמאה
  • 1 כוס אבקת סוכר מנופה (120 גרם)
  • 1 ביצה L +חלמון
  • 3 כוסות קמח
  • 1/2 אבקת אפיה (5 גרם)
  • קורט מלח
  • 1 סוכר וניל
  • למילוי: ממרח שוקולד או ממרח חלוה
  • פירורי פתי בר שבורים גס
  • לפיזור: אבקת סוכר
אופן ההכנה
  • 0

    מערבבים מחמאה, אבקת סוכר ומלח לאחידות. מוסיפים ביצה וחלמון + סוכר וניל ומערבבים היטב. בסוף קמח ואפיה לבצק מחובר..


  • 1

    מעבירים למשטח מקומח, יוצרים גליל, עוטפים בניילון ומקררים לחצי שעה..


  • 2

    מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ ולא לקמח יותר מידי..


  • 3

    מוסיפים למילוי שרוצים שוקולד/ממרח חלוה שברי פתי בר ומערבבים (הפתי בר מונע את נזילת הממרח).


  • 4

    קורצים עיגולים בגודל הרצוי, מורחים מילוי שרוצים , סוגרים ומשאירים פתח להוצאת האדים. .


  • 5

    אופים עד כ-15 דקות עד קבלת גוון זהוב בחום 160 מעלות..


  • 6

    כשמצטנן לפזר אבקת סוכר..


  • 7

    בהצלחה איילת❤.


0

מערבבים מחמאה, אבקת סוכר ומלח לאחידות. מוסיפים ביצה וחלמון + סוכר וניל ומערבבים היטב. בסוף קמח ואפיה לבצק מחובר..


1

מעבירים למשטח מקומח, יוצרים גליל, עוטפים בניילון ומקררים לחצי שעה..


2

מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ ולא לקמח יותר מידי..


3

מוסיפים למילוי שרוצים שוקולד/ממרח חלוה שברי פתי בר ומערבבים (הפתי בר מונע את נזילת הממרח).


4

קורצים עיגולים בגודל הרצוי, מורחים מילוי שרוצים , סוגרים ומשאירים פתח להוצאת האדים. .


5

אופים עד כ-15 דקות עד קבלת גוון זהוב בחום 160 מעלות..


6

כשמצטנן לפזר אבקת סוכר..


7

בהצלחה איילת❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים