תקציר המתכון: אוזני המן רכים ונימוחים בפה במילוי שוקולד או חלוה שלא תפסיקו להכין....
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מערבבים מחמאה, אבקת סוכר ומלח לאחידות. מוסיפים ביצה וחלמון + סוכר וניל ומערבבים היטב. בסוף קמח ואפיה לבצק מחובר.
מעבירים למשטח מקומח, יוצרים גליל, עוטפים בניילון ומקררים לחצי שעה.
מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ ולא לקמח יותר מידי.
מוסיפים למילוי שרוצים שוקולד/ממרח חלוה שברי פתי בר ומערבבים (הפתי בר מונע את נזילת הממרח)
קורצים עיגולים בגודל הרצוי, מורחים מילוי שרוצים , סוגרים ומשאירים פתח להוצאת האדים.
אופים עד כ-15 דקות עד קבלת גוון זהוב בחום 160 מעלות.
כשמצטנן לפזר אבקת סוכר.
בהצלחה איילת❤