אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

565
צפיות

עוגיות שיבולת שועל עם צימוקים, חמוציות ושוקולד ציפס

המתכון של
עוגיות שיבולת שועל עם צימוקים, חמוציות ושוקולד ציפס

עוגיות נהדרות ובריאות ללא סוכר

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 כוס מיץ אשכוליות
  • 1 כוס קואקר
  • 1/4 כוס אגוזים קצוצים גס
  • חצי כוס צימוקים
  • 1/4 כוס חמוציות
  • 2 כפות קוקוס
  • 2 כפות שומשום
  • מעט קינמון
  • כף סילאן
  • כף שוקולד צ'יפס
  • גרידת לימון
  • 2 כפות טחינה גולמית
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה שמים את מיץ האשכוליות מוסיפים את הקואקר ומניחים לרבע שעה..


  • 2

    בקערה נפרדת שמים את כל החומרים היבשים מוסיפים לתוכה את הסילאן והטחינה ומערבבים..


  • 3

    מערבבים את הקואקר עם המיץ מוסיפים את תערובת הפירות ומערבבים עד לאיחוד החומרים..


  • 4

    מרפדים ניר אפיה בעזרת כפית שמים מהתערובת לתבנית במרחקים..


  • 5

    מכניסים לתנור לאפיה של 180 מעלות כ-15-20 דקות עד שהעוגיות מוכנות..


1

בקערה שמים את מיץ האשכוליות מוסיפים את הקואקר ומניחים לרבע שעה..


2

בקערה נפרדת שמים את כל החומרים היבשים מוסיפים לתוכה את הסילאן והטחינה ומערבבים..


3

מערבבים את הקואקר עם המיץ מוסיפים את תערובת הפירות ומערבבים עד לאיחוד החומרים..


4

מרפדים ניר אפיה בעזרת כפית שמים מהתערובת לתבנית במרחקים..


5

מכניסים לתנור לאפיה של 180 מעלות כ-15-20 דקות עד שהעוגיות מוכנות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים