לןגן

עוגיות שיבולת שועל עם צימוקים, חמוציות ושוקולד ציפס

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 19/01/2021 | 18:50
עוגיות שיבולת שועל עם צימוקים, חמוציות ושוקולד ציפס

תקציר המתכון: עוגיות נהדרות ובריאות ללא סוכר

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את מיץ האשכוליות מוסיפים את הקואקר ומניחים לרבע שעה.

  2. בקערה נפרדת שמים את כל החומרים היבשים מוסיפים לתוכה את הסילאן והטחינה ומערבבים.

  3. מערבבים את הקואקר עם המיץ מוסיפים את תערובת הפירות ומערבבים עד לאיחוד החומרים.

  4. מרפדים ניר אפיה בעזרת כפית שמים מהתערובת לתבנית במרחקים.

  5. מכניסים לתנור לאפיה של 180 מעלות כ-15-20 דקות עד שהעוגיות מוכנות.