1) מערבבים את החמאה עם הסוכר ולאחר מכן ממשיכים עם מיקסר עד לקבלת מרקם קרמי.
2
2) מוסיפים את הקמח בהדרגה עד לקבלת מרקם של חול וממשיכים ללוש עם הידיים עד לקבלת בצק חלק.
3
3) מגלגלים לרולדה ארוכה ועטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא לשעה.
4
4) חותכים את הרולדה ל 29 חתיכות של 20 גרם כל אחד ומגלגלים לכדור .
5
5) מקמחים את הכוס שהדוגמה כלפי למעלה ומניחים את הכדור מעל הכוס ולוחצים קלות ומניחים על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 16 דקוק , מניחים אותם על רשת להצטנן .
6
6) אופן הכנת הציפוי.
7
ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל בפולסים קצרים עד להמסה מלאה ועד קבלת מרקם חלק מוסיפים את השמן ושוב ערבבים .
8
7) טובלים חצי מהעוגיה ומפזרים אגוזי לוז ומעבירים למקרר ל10 דקות להתייצבות ושומרים בקופסה אטומה בחורף לא צריך לשמור ממקרר רק בקיץ.
1
1) מערבבים את החמאה עם הסוכר ולאחר מכן ממשיכים עם מיקסר עד לקבלת מרקם קרמי.
2
2) מוסיפים את הקמח בהדרגה עד לקבלת מרקם של חול וממשיכים ללוש עם הידיים עד לקבלת בצק חלק.
3
3) מגלגלים לרולדה ארוכה ועטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא לשעה.
4
4) חותכים את הרולדה ל 29 חתיכות של 20 גרם כל אחד ומגלגלים לכדור .
5
5) מקמחים את הכוס שהדוגמה כלפי למעלה ומניחים את הכדור מעל הכוס ולוחצים קלות ומניחים על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 16 דקוק , מניחים אותם על רשת להצטנן .
6
6) אופן הכנת הציפוי.
7
ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל בפולסים קצרים עד להמסה מלאה ועד קבלת מרקם חלק מוסיפים את השמן ושוב ערבבים .
8
7) טובלים חצי מהעוגיה ומפזרים אגוזי לוז ומעבירים למקרר ל10 דקות להתייצבות ושומרים בקופסה אטומה בחורף לא צריך לשמור ממקרר רק בקיץ.