הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלערבב עם הקמח מלח סוכר ביצה (להניח בתוך גומה לא במגע עם השמרים) מעל להוסיף את השמרים ואת הנוזלים ולהתחיל ללוש את הבצק.
הבצק צריך ליהיות רך ודביק אך לא נוזלי.
לשים היטב למרקם אחיד מניחים בצד לתפיחה של שעה.
לשים מעט לאחר ההתפחה וקורצים כדורים בידיים משומנות מניחים על משטח משומן לעוד חצי שעה.
מחממים שמן עמוק בסיר לוקחים כל כדור בצק ובעזרת האצבעות יוצרים חור באמצע זורקים בעדינות לתוך השמן ומטגנים עד להשחמה קלה .
מוציאים לנייר סופג מצננים ומפזרים אבקת סוכר או סוכר לפי בחירה.
שיהיה בהנאה כרמית 😋.