הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגיות לפסח, לראש השנה או לכל השנה נחטפות על ידי הילדים ברגע
מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה כוס סוכר ושקית סוכר וניל.
כשהקצף יציב מאד מורידים את המהירות ומוסיפים קוקוס וקורנפלור.
יוצקים לשקית זילוף או נעזרים בשתי כפיות למילוי המנג'טים.
מקשטים בסוכריות צבעוניות.
אופים בחום 150 עד 160 מעלות כחמש עשרה דקות .
העוגיות נשארות לבנות ויציבות בתאבון!.