ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
למילוי
-
-
-
-
-
(הממרח צריך להיות סמיך לא דליל)
אופן ההכנה
-
1
מוציאים כוס חד"פ מהקמח (לשמור נשתמש אחר כך).
-
2
מערבבים את כל המצרכים במיקסר עם וו לישה.
-
3
נותנים לבצק לנוח כ20 דק'.
-
4
מכינים את המילוי: .
-
5
בקערה שמים את הממרח תמרים, קקאו, קינמון ומים ומערבבים .
-
6
לאחר מכן מחלקים את הבצק ל6 עיגולים.
-
7
מרדדים לצורת מלבן .
-
8
מורחים מעט מהמילוי .
-
9
מגלגלים לגליל גדול .
-
10
וחותכים באלכסון את העוגיות.
-
11
מניחים בתבנית עם נייר אפייה.
-
12
מכניסים לתנור שחומם מראש בחום 180 מעלות (לא טורבו) למשך 15-20 דק' .
-
13
גם אם הן טיפה רכות.
-
14
אחרי שהעוגיות יתקררו לפזר אבקת סוכר.
1
מוציאים כוס חד"פ מהקמח (לשמור נשתמש אחר כך).
2
מערבבים את כל המצרכים במיקסר עם וו לישה.
3
נותנים לבצק לנוח כ20 דק'.
4
מכינים את המילוי: .
5
בקערה שמים את הממרח תמרים, קקאו, קינמון ומים ומערבבים .
6
לאחר מכן מחלקים את הבצק ל6 עיגולים.
7
מרדדים לצורת מלבן .
8
מורחים מעט מהמילוי .
9
מגלגלים לגליל גדול .
10
וחותכים באלכסון את העוגיות.
11
מניחים בתבנית עם נייר אפייה.
12
מכניסים לתנור שחומם מראש בחום 180 מעלות (לא טורבו) למשך 15-20 דק' .
13
גם אם הן טיפה רכות.
14
אחרי שהעוגיות יתקררו לפזר אבקת סוכר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים