1.לערבב אבקת שקדים ואבקת סוכר ולסנן פעמיים עד שאין גושים. .
2
2.בבן מארי להקציף חלבון וסוכר עד להמסת הסוכר ואז להעביר למיקסר לכ6 דקות במהירות בינונית להוסיף צבע מאכל ולהקציף עוד דקה עד לקבלת קצף יציב אך לא מבריק..
3
3. לערבב את האבקות עם המרנג בשלוש שלבים בקיפול ובעדינות עד לקבלת מרקם כמו של לבה..
4
4. לזלף לעיגולים במרחק 2 סמ אחד מהשני..
5
5. להכות על השיש פעמים יל מנת להוציא בועות. להשאיר ליבוש 40 דקות. .
6
6. לחמם תנור ל150 מעלות.
7
7. להכניס לתנור ל130 מעלות כ10 דקות. (תלוי בתנור)..
8
8. לצנן כשעה לפני הפרדה מנייר אפייה..
1
1.לערבב אבקת שקדים ואבקת סוכר ולסנן פעמיים עד שאין גושים. .
2
2.בבן מארי להקציף חלבון וסוכר עד להמסת הסוכר ואז להעביר למיקסר לכ6 דקות במהירות בינונית להוסיף צבע מאכל ולהקציף עוד דקה עד לקבלת קצף יציב אך לא מבריק..
3
3. לערבב את האבקות עם המרנג בשלוש שלבים בקיפול ובעדינות עד לקבלת מרקם כמו של לבה..
4
4. לזלף לעיגולים במרחק 2 סמ אחד מהשני..
5
5. להכות על השיש פעמים יל מנת להוציא בועות. להשאיר ליבוש 40 דקות. .
6
6. לחמם תנור ל150 מעלות.
7
7. להכניס לתנור ל130 מעלות כ10 דקות. (תלוי בתנור)..