ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
2 עד 2.5 כוסות קמח רגיל לא תופח
-
-
-
-
-
150 גר' גבינה פטה מעודנת 5% או בולגרית מעודנת
-
150 גר' גבינה צהובה מגוררת
-
אופן ההכנה
-
1
ללוש את כל המצרכים לבצק.
-
2
לעטוף את הבצק בשקית ניילון ולהכניס למקרר ל-5 שעות או ללילה שלם.
-
3
להוציא את הבצק מהמקרר ולחלק אותו ל-4 כדורים מקומחים.
-
4
מרדדים כל כדור לעיגול על משטח מקומח. חורצים כל עיגול ל-8 משולשים ומגלגלים כל משולש מהצד הרחב לכיוון הצד הצר עד לצורת רוגלך.
-
5
מניחים את הרוגלך על גבי נייר אפייה ומברישים בביצה שעירבבנו במעט מים, מפזרים סומסום.
-
6
אופים כ- 35-40 דקות בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע זהוב.
-
7
ניתן לאחסן בקופסא סגורה במקרר. לפני שאוכלים לחמם מעט במיקרוגל.
1
ללוש את כל המצרכים לבצק.
2
לעטוף את הבצק בשקית ניילון ולהכניס למקרר ל-5 שעות או ללילה שלם.
3
להוציא את הבצק מהמקרר ולחלק אותו ל-4 כדורים מקומחים.
4
מרדדים כל כדור לעיגול על משטח מקומח. חורצים כל עיגול ל-8 משולשים ומגלגלים כל משולש מהצד הרחב לכיוון הצד הצר עד לצורת רוגלך.
5
מניחים את הרוגלך על גבי נייר אפייה ומברישים בביצה שעירבבנו במעט מים, מפזרים סומסום.
6
אופים כ- 35-40 דקות בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע זהוב.
7
ניתן לאחסן בקופסא סגורה במקרר. לפני שאוכלים לחמם מעט במיקרוגל.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים