תקציר המתכון: קרדיט למתכון של מיכל לחמי
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
ללוש את כל המצרכים לבצק
לעטוף את הבצק בשקית ניילון ולהכניס למקרר ל-5 שעות או ללילה שלם
להוציא את הבצק מהמקרר ולחלק אותו ל-4 כדורים מקומחים
מרדדים כל כדור לעיגול על משטח מקומח. חורצים כל עיגול ל-8 משולשים ומגלגלים כל משולש מהצד הרחב לכיוון הצד הצר עד לצורת רוגלך
מניחים את הרוגלך על גבי נייר אפייה ומברישים בביצה שעירבבנו במעט מים, מפזרים סומסום
אופים כ- 35-40 דקות בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע זהוב
ניתן לאחסן בקופסא סגורה במקרר. לפני שאוכלים לחמם מעט במיקרוגל