לןגן

רוגלך גבינות

מאת: מירי גולני, פורסם: 18/07/2020 | 13:30
רוגלך גבינות

תקציר המתכון: קרדיט למתכון של מיכל לחמי

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את כל המצרכים לבצק

  2. לעטוף את הבצק בשקית ניילון ולהכניס למקרר ל-5 שעות או ללילה שלם

  3. להוציא את הבצק מהמקרר ולחלק אותו ל-4 כדורים מקומחים

  4. מרדדים כל כדור לעיגול על משטח מקומח. חורצים כל עיגול ל-8 משולשים ומגלגלים כל משולש מהצד הרחב לכיוון הצד הצר עד לצורת רוגלך

  5. מניחים את הרוגלך על גבי נייר אפייה ומברישים בביצה שעירבבנו במעט מים, מפזרים סומסום

  6. אופים כ- 35-40 דקות בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע זהוב

  7. ניתן לאחסן בקופסא סגורה במקרר. לפני שאוכלים לחמם מעט במיקרוגל