אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

585
צפיות

ביסקוטי

המתכון של
ביסקוטי

בא לי לפנק אתכם כהרגלי ולתת לכם ביסקוטי שנמס בפה לא נוקשה ומתאים לכל הגילאים

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 5 ביצים מופרדות
  • 1.1/4 כוס סוכר
  • 3 אבקת אפיה
  • כוס שמן חמניות
  • 1/2 קילו קמח לבן
  • 1/4 קילו קמח תפודים
  • 1/4 קילו קמח כוסמין
  • כתוספת
  • 6 כפות קמח כוסמין
  • 2 כוסות מיקס אגוזים
  • קצוץ גס
  • כף לימון נענע מרוכז
  • 4 שקיות סוכר ווניל
  • תמצית ווניל
  • גרד תפוז/ לימון
  • כף אניס
אופן ההכנה
  • 1

    מעבירים למיקסר חלבונים .


  • 2

    מקציפים לקצף יציב לא נוקשה ובהדרגה .


  • 3

    מוסיפים חלמונים בהדרגה ובהקצפה. .


  • 4

    מפסיקים פעולת המקסר מחליפים ל-וו לישה.


  • 5

    מעבירים את שאר הרכיבים ולשים. הבצק מעט דביק.


  • 6

    משמנים ידיים ולשים מספר שניות מחלקים ל-4 חלקים.


  • 7

    מגלגלים לרולדות ומניחים בתבנית אפיה מרופדת. לתנור שחומם מראש.


  • 8

    ל-180 מעלות. אפיה כ- 40 דקות/ מעט יותר.


  • 9

    מוצאים מקררים עוטפים למקפיא כ-5 שעות./ לילה .


  • 10

    מוצאים מהמקפיא ופורסים לפרוסות דקות ומכניסים לתנור ליבוש .


  • 11

    נהנים מכוס תה צמחים עם ביסקוטי .


  • 12

    אין דבר יותר טעים ממנו .


1

מעבירים למיקסר חלבונים .


2

מקציפים לקצף יציב לא נוקשה ובהדרגה .


3

מוסיפים חלמונים בהדרגה ובהקצפה. .


4

מפסיקים פעולת המקסר מחליפים ל-וו לישה.


5

מעבירים את שאר הרכיבים ולשים. הבצק מעט דביק.


6

משמנים ידיים ולשים מספר שניות מחלקים ל-4 חלקים.


7

מגלגלים לרולדות ומניחים בתבנית אפיה מרופדת. לתנור שחומם מראש.


8

ל-180 מעלות. אפיה כ- 40 דקות/ מעט יותר.


9

מוצאים מקררים עוטפים למקפיא כ-5 שעות./ לילה .


10

מוצאים מהמקפיא ופורסים לפרוסות דקות ומכניסים לתנור ליבוש .


11

נהנים מכוס תה צמחים עם ביסקוטי .


12

אין דבר יותר טעים ממנו .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים