לןגן

ביסקוטי

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 02/07/2020 | 13:01
ביסקוטי

תקציר המתכון: בא לי לפנק אתכם כהרגלי ולתת לכם ביסקוטי שנמס בפה לא נוקשה ומתאים לכל הגילאים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מעבירים למיקסר חלבונים

  2. מקציפים לקצף יציב לא נוקשה ובהדרגה

  3. מוסיפים חלמונים בהדרגה ובהקצפה.

  4. מפסיקים פעולת המקסר מחליפים ל-וו לישה

  5. מעבירים את שאר הרכיבים ולשים. הבצק מעט דביק

  6. משמנים ידיים ולשים מספר שניות מחלקים ל-4 חלקים

  7. מגלגלים לרולדות ומניחים בתבנית אפיה מרופדת. לתנור שחומם מראש

  8. ל-180 מעלות. אפיה כ- 40 דקות/ מעט יותר

  9. מוצאים מקררים עוטפים למקפיא כ-5 שעות./ לילה

  10. מוצאים מהמקפיא ופורסים לפרוסות דקות ומכניסים לתנור ליבוש

  11. נהנים מכוס תה צמחים עם ביסקוטי

  12. אין דבר יותר טעים ממנו