אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

3,192
צפיות

עוגיות טחינה פקאן וסילאן

המתכון של
עוגיות טחינה פקאן וסילאן

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • מצרכים
  • 200 חמאה
  • אבקת סוכר (שקית)
  • כוס טחינה גולמית
  • קמח תופח (2 כוסות)
  • 3 כפות סילאן,ללא תוספת סוכר
  • 100 גרם אגוזי פקאן טחונים (אפשר גם אגוזי מלך)
  • 🙏♥️
אופן ההכנה
  • 1

    הכנה:.


  • 2

    -במיקסר עם וו גיטרה לערבב חמאה עם אבקת סוכר, עד למרקם של משחה. .


  • 3

    -להוסיף את הטחינה והסילאן ולערבב, .


  • 4

    -להוסיף את הקמח ואז את הפקאן. .


  • 5

    -להכניס את הבצק לקירור של חצי שעה. .


  • 6

    -לאחר חצי שעה להוציא ולהכין כדורים מהבצק. .


  • 7

    -לסדר על מגש עם נייר אפייה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 175 מעלות עד שהחלק התחתון של העוגיה הופך שחום, בערך 15-18 דקות. .


  • 8

    לאחר שמוכנות, לא לגעת ולתת להן להתקרר, .


  • 9

    אחרת הן יתפוררו .


  • 10

    צריך לתת לעוגיות להתייצב. .


  • 11

    לאחר שהן התקררו , לפזר עליהן אבקת סוכר..


  • 12

    אפשר לגלגל אותן לפני האפייה באבקת סוכר ואז באפייה הן יצאו עם סדקים כמו עוגיות מושלגות..


1

הכנה:.


2

-במיקסר עם וו גיטרה לערבב חמאה עם אבקת סוכר, עד למרקם של משחה. .


3

-להוסיף את הטחינה והסילאן ולערבב, .


4

-להוסיף את הקמח ואז את הפקאן. .


5

-להכניס את הבצק לקירור של חצי שעה. .


6

-לאחר חצי שעה להוציא ולהכין כדורים מהבצק. .


7

-לסדר על מגש עם נייר אפייה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 175 מעלות עד שהחלק התחתון של העוגיה הופך שחום, בערך 15-18 דקות. .


8

לאחר שמוכנות, לא לגעת ולתת להן להתקרר, .


9

אחרת הן יתפוררו .


10

צריך לתת לעוגיות להתייצב. .


11

לאחר שהן התקררו , לפזר עליהן אבקת סוכר..


12

אפשר לגלגל אותן לפני האפייה באבקת סוכר ואז באפייה הן יצאו עם סדקים כמו עוגיות מושלגות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים