לןגן

עוגיות טחינה פקאן וסילאן

מאת: חן ישר רג׳יניאנו, פורסם: 21/06/2020 | 17:55
עוגיות טחינה פקאן וסילאן

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. הכנה:

  2. -במיקסר עם וו גיטרה לערבב חמאה עם אבקת סוכר, עד למרקם של משחה.

  3. -להוסיף את הטחינה והסילאן ולערבב,

  4. -להוסיף את הקמח ואז את הפקאן.

  5. -להכניס את הבצק לקירור של חצי שעה.

  6. -לאחר חצי שעה להוציא ולהכין כדורים מהבצק.

  7. -לסדר על מגש עם נייר אפייה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 175 מעלות עד שהחלק התחתון של העוגיה הופך שחום, בערך 15-18 דקות.

  8. לאחר שמוכנות, לא לגעת ולתת להן להתקרר,

  9. אחרת הן יתפוררו

  10. צריך לתת לעוגיות להתייצב.

  11. לאחר שהן התקררו , לפזר עליהן אבקת סוכר.

  12. אפשר לגלגל אותן לפני האפייה באבקת סוכר ואז באפייה הן יצאו עם סדקים כמו עוגיות מושלגות.