קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
הכנה:
-במיקסר עם וו גיטרה לערבב חמאה עם אבקת סוכר, עד למרקם של משחה.
-להוסיף את הטחינה והסילאן ולערבב,
-להוסיף את הקמח ואז את הפקאן.
-להכניס את הבצק לקירור של חצי שעה.
-לאחר חצי שעה להוציא ולהכין כדורים מהבצק.
-לסדר על מגש עם נייר אפייה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 175 מעלות עד שהחלק התחתון של העוגיה הופך שחום, בערך 15-18 דקות.
לאחר שמוכנות, לא לגעת ולתת להן להתקרר,
אחרת הן יתפוררו
צריך לתת לעוגיות להתייצב.
לאחר שהן התקררו , לפזר עליהן אבקת סוכר.
אפשר לגלגל אותן לפני האפייה באבקת סוכר ואז באפייה הן יצאו עם סדקים כמו עוגיות מושלגות.