אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

557
צפיות

מאפה שמרים במילוי קרם פטיסייר

המתכון של
מאפה שמרים במילוי קרם פטיסייר

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • המצרכים לקרם פסיסייר
  • 1 כוס חלב
  • 1/2 1 כפית תמצית וניל
  • 1/4 כוס חלב
  • 2 חלמונים
  • 1/4 כוס סוכר
  • 3 כפות שטוחות קורנפלור
  • המצרכים לבצק
  • 3 כוסות קמח
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1 כוס חלב
  • 1 ביצה
  • 40 גרם חמאה רכה
  • 1 כפית מלח
אופן ההכנה
  • 1

    אופן הכנת הקרם:.


  • 2

    שמים בסיר כוס חלב ותמצית וניל ומרתיחים.


  • 3

    בקערה נפרדת שמים את רבע כוס חלב עם שאר המצרכים ומערבבים הייטב שלא יהיו גושים.


  • 4

    שופכים בעדינות מהסיר החם לבלילה להשוואת טמפרטורה ומחזירים לסיר.


  • 5

    ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב עד שהבלילה מסמיכה.


  • 6

    מעבירים למקרר להתייצבות.


  • 7

    אופן הכנת הבצק:.


  • 8

    מערבבים את כל מצרכי הבצק ולשים אותו לבצק חלק.


  • 9

    נותנים לבצק לנוח חצי שעה.


  • 10

    מרדדים את הבצק לעלה וקורצים עיגולים.


  • 11

    שמים כפית מהקרם פטסייר באמצע מרטיבים מסביב בקצת מים.


  • 12

    בעיגול נוסף חורצים קווים באמצע ואיתו סוגרים את המאפה ומהדקים קלות.


  • 13

    מורחים את המאפים עם החלבון שנשאר (לערבב אותו עם 2 כפיות סוכר).


  • 14

    אופים בחום של 180 מעלות כ-20-25 דקות.


  • 15

    בינתיים מרתיחים כוס מים עם חצי כוס סוכר וכשהמאפה מוכן, מורחים אותו עם מי הסוכר.


1

אופן הכנת הקרם:.


2

שמים בסיר כוס חלב ותמצית וניל ומרתיחים.


3

בקערה נפרדת שמים את רבע כוס חלב עם שאר המצרכים ומערבבים הייטב שלא יהיו גושים.


4

שופכים בעדינות מהסיר החם לבלילה להשוואת טמפרטורה ומחזירים לסיר.


5

ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב עד שהבלילה מסמיכה.


6

מעבירים למקרר להתייצבות.


7

אופן הכנת הבצק:.


8

מערבבים את כל מצרכי הבצק ולשים אותו לבצק חלק.


9

נותנים לבצק לנוח חצי שעה.


10

מרדדים את הבצק לעלה וקורצים עיגולים.


11

שמים כפית מהקרם פטסייר באמצע מרטיבים מסביב בקצת מים.


12

בעיגול נוסף חורצים קווים באמצע ואיתו סוגרים את המאפה ומהדקים קלות.


13

מורחים את המאפים עם החלבון שנשאר (לערבב אותו עם 2 כפיות סוכר).


14

אופים בחום של 180 מעלות כ-20-25 דקות.


15

בינתיים מרתיחים כוס מים עם חצי כוס סוכר וכשהמאפה מוכן, מורחים אותו עם מי הסוכר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים