הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמומלץ קארנצי נאכל כמו גרעינים יאמי טעים
מתחילים עם הנוזלים ואחר היבשים.
לערבב היטב כל הרכיבים/ במעבד מזון,.
לחלק בצק לחלקים כל חלק לרדד במערוך. על נייר אפיה.
הכי דק שאפשר. בזמן שמרדדים לפזר כמות נדיבה של שומשום. על כל העלה..
ולרדד היטב שכל השומשום יחדור לבצק .
לחתוך לריבועים. למשולשים. מה שרוצים. ועם נייר האפיה להעביר לתבנית תנור .
מומלץ להכין כמות כפולה טעים יאמי .
תנור שחומם ל- 180 מעלות .
אפיה להזהבה לא כהה מדי .