לןגן

קרקרים דקים בטעם אניס ושומשום יאמי

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 17/02/2020 | 22:04
קרקרים  דקים בטעם אניס ושומשום  יאמי

תקציר המתכון: מומלץ קארנצי נאכל כמו גרעינים יאמי טעים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתחילים עם הנוזלים ואחר היבשים

  2. לערבב היטב כל הרכיבים/ במעבד מזון,

  3. לחלק בצק לחלקים כל חלק לרדד במערוך. על נייר אפיה

  4. הכי דק שאפשר. בזמן שמרדדים לפזר כמות נדיבה של שומשום. על כל העלה.

  5. ולרדד היטב שכל השומשום יחדור לבצק

  6. לחתוך לריבועים. למשולשים. מה שרוצים. ועם נייר האפיה להעביר לתבנית תנור

  7. מומלץ להכין כמות כפולה טעים יאמי

  8. תנור שחומם ל- 180 מעלות

  9. אפיה להזהבה לא כהה מדי