אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

624
צפיות

רולדות שמרים עם שוקולד

המתכון של
רולדות שמרים עם שוקולד

לכל מי שאוהבת שמרים עסיסיים ומלאים שוקולד זה המתכון המנצח

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 קג קמח
  • מעט מלח
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 200 גר חמאה או מחמאה רכה
  • 3 כוסות בערך מים פושרים
  • למילוי
  • 100 גר קקאו
  • 500 גר׳ סוכר
  • 50 גר׳ פודינג וניל
  • 200 מיל שמן
  • לסירופ סוכר
  • כוס סוכר
  • חצי כוס מים סחיטה לימון
אופן ההכנה
  • 1

    לשים בקערת המיקסר .


  • 2

    מלח קמח סוכר לערבב מעט להוסיף שמרים חמאה להתחיל ללוש ולהוסיף מים בהדרגה .


  • 3

    עד לקבלת בצק רך ומעט דביק אבל שניתן לעבוד איתו להמשיך ללוש לפחות 7 דקות .


  • 4

    להעביר לקערה משומנת לכסות בניילון נצמד ומגבת ולהתפיח במקום חמים שעה וחצי אחרי שהכפיל את עצמו להוריד אויר ולהתפיח שוב .


  • 5

    בנתיים מכינים את המילוי .


  • 6

    לערבב בקערה את כל חומרי המילוי למרקם משחתי.


  • 7

    כששוב הבצק מכפיל את נפחו מחלקים את הבצק לכדורים שווים מרדדים כדור ויוצרים עלה מלבני בעובי סמ מורחים שיכבה נדיבה של השוקולד שהכנו .


  • 8

    אפשר להוסיף קוקוס או אגוזים גרוסים גס מגלגלים ויוצרים רולדה לקרנץ שוקולד יש לחתוך את הרולדה באמצע ולקלוע צמה על 2 ולהקפיד שהחלקים הפתוחים יפנו כלפי מעלה .


  • 9

    אם רוצים שושנים פורסים את הרולדה לעיגולים מסדרים בתבנית ומועכים מעט .


  • 10

    לקרואסונים לרדד עלה לעיגול למרוח שוקולד בנדיבות לחתוך כמו משולשי פיצה ולגלגל מהצד הרחב לדק ולסדר בתבנית.


  • 11

    לאפות בחום בינוני עד להשחמה כשזה יוצא להבריש סירופ סוכר .


1

לשים בקערת המיקסר .


2

מלח קמח סוכר לערבב מעט להוסיף שמרים חמאה להתחיל ללוש ולהוסיף מים בהדרגה .


3

עד לקבלת בצק רך ומעט דביק אבל שניתן לעבוד איתו להמשיך ללוש לפחות 7 דקות .


4

להעביר לקערה משומנת לכסות בניילון נצמד ומגבת ולהתפיח במקום חמים שעה וחצי אחרי שהכפיל את עצמו להוריד אויר ולהתפיח שוב .


5

בנתיים מכינים את המילוי .


6

לערבב בקערה את כל חומרי המילוי למרקם משחתי.


7

כששוב הבצק מכפיל את נפחו מחלקים את הבצק לכדורים שווים מרדדים כדור ויוצרים עלה מלבני בעובי סמ מורחים שיכבה נדיבה של השוקולד שהכנו .


8

אפשר להוסיף קוקוס או אגוזים גרוסים גס מגלגלים ויוצרים רולדה לקרנץ שוקולד יש לחתוך את הרולדה באמצע ולקלוע צמה על 2 ולהקפיד שהחלקים הפתוחים יפנו כלפי מעלה .


9

אם רוצים שושנים פורסים את הרולדה לעיגולים מסדרים בתבנית ומועכים מעט .


10

לקרואסונים לרדד עלה לעיגול למרוח שוקולד בנדיבות לחתוך כמו משולשי פיצה ולגלגל מהצד הרחב לדק ולסדר בתבנית.


11

לאפות בחום בינוני עד להשחמה כשזה יוצא להבריש סירופ סוכר .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים