ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
מרכיבים שנמדדו בכוס חד״פ חם
-
-
-
-
-
2 וחצי כוסות קמח רב תכליתי של סוגת
-
-
-
בסיר נשים מים חמאה סוכר ומלח נערבב ונבשל עד להמסת החמאה ננמיך ונוסיף 3 כוסות קמח בבת אחת
-
אופן ההכנה
-
1
נעביר למיקסר ונערבל עם וו גיטרה עד שהבצק מתקרר .
-
2
נוסיף ביצה אחר ביצה ונערבל.
-
3
נעביר לשק זילוף עם צנטר כוכב.
-
4
נכין גיזרי נייר אפייה ונזלף רצועות קצרות.
-
5
נחמם שמן עמוק עד לרתיחה.
-
6
ננמיך ונניח את הנייר עם הצורוס לתוך השמן נמתין כמה שניות ונסיר את הנירות בעזרת מלקחיים ונטגן .
-
7
נפזר סוכר ונתענג באהבה רונית פרץ.
1
נעביר למיקסר ונערבל עם וו גיטרה עד שהבצק מתקרר .
2
נוסיף ביצה אחר ביצה ונערבל.
3
נעביר לשק זילוף עם צנטר כוכב.
4
נכין גיזרי נייר אפייה ונזלף רצועות קצרות.
5
נחמם שמן עמוק עד לרתיחה.
6
ננמיך ונניח את הנייר עם הצורוס לתוך השמן נמתין כמה שניות ונסיר את הנירות בעזרת מלקחיים ונטגן .
7
נפזר סוכר ונתענג באהבה רונית פרץ.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים