תקציר המתכון: את הצ׳ורוס אני מכינה מקמח רב תכליתי של סוגת 100 אחוז הצלחה
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
נעביר למיקסר ונערבל עם וו גיטרה עד שהבצק מתקרר
נוסיף ביצה אחר ביצה ונערבל
נעביר לשק זילוף עם צנטר כוכב
נכין גיזרי נייר אפייה ונזלף רצועות קצרות
נחמם שמן עמוק עד לרתיחה
ננמיך ונניח את הנייר עם הצורוס לתוך השמן נמתין כמה שניות ונסיר את הנירות בעזרת מלקחיים ונטגן
נפזר סוכר ונתענג באהבה רונית פרץ