אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

3,703
צפיות

עוגיות גרנולה וטחינה

המתכון של
עוגיות גרנולה וטחינה

מי שאוהב גרנולה אגוזים חלבה ושוקולד זה בשבילו!

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 80 גר חמאה
  • 50 גר סוכר חום
  • 110 גר סוכר לבן
  • ביצה טרופה
  • 60 גר טחינה
  • 50 גר קמח
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 140 גר גרנולה אגוזים של סוגת
  • 100 גר אגוזי פקאן קצוצים
  • 100 גר חלבה חתוכה לקוביות
  • 60 גר שוקולד ציפס
אופן ההכנה
  • 1

    לשים את החמאה, 2 סוגי סוכר, בקערת המיקסר עם וו גיטרה.


  • 2

    ולעבד כ3דקות..


  • 3

    להוסיף את הביצה בהדרגה תוך כדי הקצפה.עוד 3 דקות.


  • 4

    להוסיף לקערת המיקסר את הטחינה לערבב ואז את הקמח ואבקת אפייה ולערבב..


  • 5

    להוסיף את הגרנולה והאגוזים והשוקולד ציפס עירבוב קל.


  • 6

    ליצור כדורים בגודל פינג פונג להניח על תבנית עם נייר אפייה במרווחים אחד מהשני.


  • 7

    לאפות בחום 180 .


  • 8

    לאחר 8 דקות לשלוף מהתנור ולשים על כל עוגיה קוביה של חלבה ולהכניס לתנור לעוד 5 דקות.


  • 9

    לצנן הייטב. העוגיות רכות הן מתקשות אחרי שהן מתקררות.


  • 10

    להמיס שוקולד במיקרו ולזלף על העוגיות..


1

לשים את החמאה, 2 סוגי סוכר, בקערת המיקסר עם וו גיטרה.


2

ולעבד כ3דקות..


3

להוסיף את הביצה בהדרגה תוך כדי הקצפה.עוד 3 דקות.


4

להוסיף לקערת המיקסר את הטחינה לערבב ואז את הקמח ואבקת אפייה ולערבב..


5

להוסיף את הגרנולה והאגוזים והשוקולד ציפס עירבוב קל.


6

ליצור כדורים בגודל פינג פונג להניח על תבנית עם נייר אפייה במרווחים אחד מהשני.


7

לאפות בחום 180 .


8

לאחר 8 דקות לשלוף מהתנור ולשים על כל עוגיה קוביה של חלבה ולהכניס לתנור לעוד 5 דקות.


9

לצנן הייטב. העוגיות רכות הן מתקשות אחרי שהן מתקררות.


10

להמיס שוקולד במיקרו ולזלף על העוגיות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים