ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
למלית
-
1 מיכל ממרח תמרים (450 גרם)
-
1 כוס אגוזי מלך קצוצים (100 גרם)
אופן ההכנה
-
1
מחממים מראש תנור ל 170 מעלות.
-
2
לשים את כל חומרי הבצע לבצק חלק.
-
3
מחלקים את הבצק ל 2 עיגולים ומרדדים כל חלק על נייר אפיה מעט מקומח למלבן בעובי חצי ס"מ (מיישרים בסכין לקבלת מלבן ישר).
-
4
מורחים את הבצק בממרח התמרים ומפזרים אגוזים קצוצים.
-
5
בעזרת נייר האפייה, מגלגלים לגלילה ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה עם מעט תרסיס שמן. .
-
6
חותכים את הבצק לחתיכות קטנות, אך לא עד הסוף.
-
7
אופים כ - 35 דקות עד להזהבה.
-
8
מחכים שיתקרר, פורסים ומפזרים אבקת אפיה.
-
9
בתאבון !.
1
מחממים מראש תנור ל 170 מעלות.
2
לשים את כל חומרי הבצע לבצק חלק.
3
מחלקים את הבצק ל 2 עיגולים ומרדדים כל חלק על נייר אפיה מעט מקומח למלבן בעובי חצי ס"מ (מיישרים בסכין לקבלת מלבן ישר).
4
מורחים את הבצק בממרח התמרים ומפזרים אגוזים קצוצים.
5
בעזרת נייר האפייה, מגלגלים לגלילה ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה עם מעט תרסיס שמן. .
6
חותכים את הבצק לחתיכות קטנות, אך לא עד הסוף.
7
אופים כ - 35 דקות עד להזהבה.
8
מחכים שיתקרר, פורסים ומפזרים אבקת אפיה.
9
בתאבון !.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים