לןגן

עוגיות תמרים

מאת: יפית סנקר, פורסם: 09/11/2019 | 21:07
עוגיות תמרים

תקציר המתכון: עוגיות טעימות מאוד וקלות להכנה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

להגשה

למלית

אופן הכנה

  1. מחממים מראש תנור ל 170 מעלות

  2. לשים את כל חומרי הבצע לבצק חלק

  3. מחלקים את הבצק ל 2 עיגולים ומרדדים כל חלק על נייר אפיה מעט מקומח למלבן בעובי חצי ס"מ (מיישרים בסכין לקבלת מלבן ישר)

  4. מורחים את הבצק בממרח התמרים ומפזרים אגוזים קצוצים

  5. בעזרת נייר האפייה, מגלגלים לגלילה ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה עם מעט תרסיס שמן.

  6. חותכים את הבצק לחתיכות קטנות, אך לא עד הסוף

  7. אופים כ - 35 דקות עד להזהבה

  8. מחכים שיתקרר, פורסים ומפזרים אבקת אפיה

  9. בתאבון !