בקערה לערבב מחמאה, מלח, אבקת אפייה, סודה, להוסיף בהדרגה את הקמח , ליצור חישוקים לטבול בביצה ושומשום, לאפות 170 מעלות עד שיזהיבו, (מתקבלות עוגיות קריספיות כמו עבדי באחריות!!!).
2
טיפ להצלחת בצק פריך - לא ממיסים מחמאה במיקרו! מוציאים מהמקרר שעתיים לפני השימוש.. ב ה צ ל ח ה !.
1
בקערה לערבב מחמאה, מלח, אבקת אפייה, סודה, להוסיף בהדרגה את הקמח , ליצור חישוקים לטבול בביצה ושומשום, לאפות 170 מעלות עד שיזהיבו, (מתקבלות עוגיות קריספיות כמו עבדי באחריות!!!).
2
טיפ להצלחת בצק פריך - לא ממיסים מחמאה במיקרו! מוציאים מהמקרר שעתיים לפני השימוש.. ב ה צ ל ח ה !.