לןגן

עוגיות עבאדי

מאת: אתי ממן, פורסם: 16/07/2015 | 10:48
עוגיות עבאדי

תקציר המתכון: מתחסלות בשניות!

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 100, זמן הכנה: 90 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למריחה

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב מחמאה, מלח, אבקת אפייה, סודה, להוסיף בהדרגה את הקמח , ליצור חישוקים לטבול בביצה ושומשום, לאפות 170 מעלות עד שיזהיבו, (מתקבלות עוגיות קריספיות כמו עבדי באחריות!!!)

  2. טיפ להצלחת בצק פריך - לא ממיסים מחמאה במיקרו! מוציאים מהמקרר שעתיים לפני השימוש.. ב ה צ ל ח ה !