אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

45,920
צפיות

מגולגלות תמרים/ ריבה

המתכון של
מגולגלות תמרים/ ריבה

מגולגלות תמריםם /ריבה מדהימותת נמסותת בפהה...

  • קטגוריהעוגיות
  • מספר מנות3 מנות
  • זמן הכנה25 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 3 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 כפית תמצית ווניל
  • 2 שקיות סוכר ווניל
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • חצי כוסות מיץ תפוזים
  • 200 גרם מחמאה רכה
  • חצי קילוגרם קמח לבן
  • רבע כוסות שמן קנולה
  • מילוי
  • 1 קופסא ממרח תמרים
  • 1 קופסא ממרח שוקולד נוטלה / השחר
אופן ההכנה
  • 1

    1 בקערה לשים את כל החומרים..את מיץ התפוזים מוסיפים בהדרגה ללוש הכל לבצק רךך ואחידד... לעטוף בניילון נצמד ולמקפיא בערך 20 דק לחלק את הבצק ל 3 ...כל חלק לרדד לא דק מדי.. ( על משטח מקומח !!!) ...למרוח תמרים / שוקולד בצורה שווה... לפזר אגוזים וקינמון ...לגלגל לרולדה לצבוט היטב לסגירה כך שהצד שסגרנו יהיה למטה ... לעשות חריצים עם הסכין בכדי שאחרי האפייה יהיה קל יותר לחתוך... לחתוך כשהרולדות קרות לחלוטין (הרבה אמרו לי שחתכו והתפרקו הרולדות מכיון שהיו חמות אז סבלנותת) לפזר אבקת סוכר ולהגיש... לעוגיות ריבה לקרוץ צורות לאפות להזהבה קלה לצנן ולמלא בריבה!! (בתנור חום 200 מעלות עד להזהבה קלה..) ניתן להמיר את המחמאה בשמן הכוס שהשתמשתי למתכון הזה כוס מדידה בהצלחה עדה... .


1

1 בקערה לשים את כל החומרים..את מיץ התפוזים מוסיפים בהדרגה ללוש הכל לבצק רךך ואחידד... לעטוף בניילון נצמד ולמקפיא בערך 20 דק לחלק את הבצק ל 3 ...כל חלק לרדד לא דק מדי.. ( על משטח מקומח !!!) ...למרוח תמרים / שוקולד בצורה שווה... לפזר אגוזים וקינמון ...לגלגל לרולדה לצבוט היטב לסגירה כך שהצד שסגרנו יהיה למטה ... לעשות חריצים עם הסכין בכדי שאחרי האפייה יהיה קל יותר לחתוך... לחתוך כשהרולדות קרות לחלוטין (הרבה אמרו לי שחתכו והתפרקו הרולדות מכיון שהיו חמות אז סבלנותת) לפזר אבקת סוכר ולהגיש... לעוגיות ריבה לקרוץ צורות לאפות להזהבה קלה לצנן ולמלא בריבה!! (בתנור חום 200 מעלות עד להזהבה קלה..) ניתן להמיר את המחמאה בשמן הכוס שהשתמשתי למתכון הזה כוס מדידה בהצלחה עדה... .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים