לןגן

מגולגלות תמרים/ ריבה

מאת: עדה כהן, פורסם: 16/07/2015 | 07:57
מגולגלות תמרים/ ריבה

תקציר המתכון: מגולגלות תמריםם /ריבה מדהימותת נמסותת בפהה...

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 25 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מילוי

אופן הכנה

  1. 1 בקערה לשים את כל החומרים..את מיץ התפוזים מוסיפים בהדרגה ללוש הכל לבצק רךך ואחידד... לעטוף בניילון נצמד ולמקפיא בערך 20 דק לחלק את הבצק ל 3 ...כל חלק לרדד לא דק מדי.. ( על משטח מקומח !!!) ...למרוח תמרים / שוקולד בצורה שווה... לפזר אגוזים וקינמון ...לגלגל לרולדה לצבוט היטב לסגירה כך שהצד שסגרנו יהיה למטה ... לעשות חריצים עם הסכין בכדי שאחרי האפייה יהיה קל יותר לחתוך... לחתוך כשהרולדות קרות לחלוטין (הרבה אמרו לי שחתכו והתפרקו הרולדות מכיון שהיו חמות אז סבלנותת) לפזר אבקת סוכר ולהגיש... לעוגיות ריבה לקרוץ צורות לאפות להזהבה קלה לצנן ולמלא בריבה!! (בתנור חום 200 מעלות עד להזהבה קלה..) ניתן להמיר את המחמאה בשמן הכוס שהשתמשתי למתכון הזה כוס מדידה בהצלחה עדה...