ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
1/2 כוס קשיו או בונדוק לא קלוי
אופן ההכנה
-
1
לערבב את החלבונים עם הסוכר,.
-
2
להכניס לבלילה את הפיצוחים..
-
3
לסדר על תבנית על גבי נייר אפיה .
-
4
לאפות בחום 165 מעלות .
-
5
להשגיח שלא ישרף .
-
6
לקרר ולאחסן בכלי אטום .
-
7
בתאבון ובהצלחה. 🌹.
1
לערבב את החלבונים עם הסוכר,.
2
להכניס לבלילה את הפיצוחים..
3
לסדר על תבנית על גבי נייר אפיה .
4
לאפות בחום 165 מעלות .
5
להשגיח שלא ישרף .
6
לקרר ולאחסן בכלי אטום .
7
בתאבון ובהצלחה. 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים