הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגיות נמסות בפה טעימות בטרוף מוחץ להכפיל כמויות ללא חשש קיטניות ושרויה
לערבב הכל בקערה שכל הקמח יקבל את הנוזלים של הביצה והשמן .
המרקם הוא חולי וזה בסדר זה לא נהיה בצק נעים .
להכניס למקרר לחצי שעה .
ליצור כדורים קטנים ביד עי׳ הידוק של הפירורים .
להניח ע׳ג תבנית עם נייר אפיה .
לאפות בחום 180-200 מעלות בערך 15 דקות .
העוגיות צריכות להיות לבנבנות .