לןגן

עוגיות אגוזים לפסח

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 18/04/2019 | 10:18
עוגיות אגוזים לפסח

תקציר המתכון: עוגיות נמסות בפה טעימות בטרוף מוחץ להכפיל כמויות ללא חשש קיטניות ושרויה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב הכל בקערה שכל הקמח יקבל את הנוזלים של הביצה והשמן

  2. המרקם הוא חולי וזה בסדר זה לא נהיה בצק נעים

  3. להכניס למקרר לחצי שעה

  4. ליצור כדורים קטנים ביד עי׳ הידוק של הפירורים

  5. להניח ע׳ג תבנית עם נייר אפיה

  6. לאפות בחום 180-200 מעלות בערך 15 דקות

  7. העוגיות צריכות להיות לבנבנות