אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

3,233
צפיות

מעמול מושלם

המתכון של
מעמול מושלם

בצק מושלם להכנת מעמול

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/4 כוס מיץ תפוזים
  • 200 ג׳ חמאה רכה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס סולת
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 4 כוסות קמח ( פחות או יותר - הסבר בהמשך )
  • מילוי אגוזים
  • 250 ג׳ אגוזי מלך קצוצים
  • 1 ביצה
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית קינמון
  • אבקת סוכר לקישוט
אופן ההכנה
  • 1

    לקערת המיקסר עם וו גיטרה.


  • 2

    את כל המצרכים ולעבד יחד .


  • 3

    את הקמח להוסיף בהדרגה.


  • 4

    להתחיל עם 3 כוסות .


  • 5

    במידה והבצק מעט דביק להוסיף מעט קמח .


  • 6

    בכל פעם , עד לקבלת בצק חלק ונעים למגע.


  • 7

    ** המלצה שלי .


  • 8

    להעביר את הבצק למשטח מקומח.


  • 9

    לעבד עם הידיים ולהוסיף קמח תוך כדי עיבוד.


  • 10

    עד שתקבלו בצק רך ונעים למגע.


  • 11

    מילוי :.


  • 12

    לערבב הכל יחד למסה אחידה .


  • 13

    אופן ההכנה.


  • 14

    לחלק את הבצק ל 2.


  • 15

    ** טיפ ממני למעמול מושלם , שכולם יהיו באותו הגודל **.


  • 16

    לרדד על משטח מקומח .


  • 17

    לקרוץ עיגולים עם חותכן או כוס .


  • 18

    להניח מעט מהמלית.


  • 19

    לסגור לכדור.


  • 20

    ולעצב צורה .


  • 21

    לאפות 180 מ׳ כ 10 ד׳.


  • 22

    להוציא ולצנן.


  • 23

    ולבזוק מעל אבקת סוכר בנדיבות .


1

לקערת המיקסר עם וו גיטרה.


2

את כל המצרכים ולעבד יחד .


3

את הקמח להוסיף בהדרגה.


4

להתחיל עם 3 כוסות .


5

במידה והבצק מעט דביק להוסיף מעט קמח .


6

בכל פעם , עד לקבלת בצק חלק ונעים למגע.


7

** המלצה שלי .


8

להעביר את הבצק למשטח מקומח.


9

לעבד עם הידיים ולהוסיף קמח תוך כדי עיבוד.


10

עד שתקבלו בצק רך ונעים למגע.


11

מילוי :.


12

לערבב הכל יחד למסה אחידה .


13

אופן ההכנה.


14

לחלק את הבצק ל 2.


15

** טיפ ממני למעמול מושלם , שכולם יהיו באותו הגודל **.


16

לרדד על משטח מקומח .


17

לקרוץ עיגולים עם חותכן או כוס .


18

להניח מעט מהמלית.


19

לסגור לכדור.


20

ולעצב צורה .


21

לאפות 180 מ׳ כ 10 ד׳.


22

להוציא ולצנן.


23

ולבזוק מעל אבקת סוכר בנדיבות .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים