הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבצק לבן :.
--------.
לקערת מיקסר עם וו גיטרה.
חמאה סוכר , אבקת סוכר , וניל וביצה.
לעבד עד שהכל מתאחד כמה שניות .
להוסיף קמח .
להמשיך לעבד עם המיקסר .
עד שהכל מתאחד.
להוציא את הבצק למשטח מקומח לעבד הייטב , להוסיף קמח במיקרה הצורך כל פעם קצת .
עד שהבצק רך , נעים למגע ולא דביק .
לעטוף בניילון ולקרר כשעה .
בצק חום :.
-----------.
לקערת מיקסר עם וו גיטרה.
חמאה סוכר , אבקת סוכר , סוכר וניל , וניל ווביצה.
לעבד עד שהכל מתאחד כמה שניות .
להוסיף קמח וקקאו .
להמשיך לעבד עם המיקסר .
עד שהכל מתאחד.
להוציא את הבצק למשטח מקומח לעבד הייטב , להוסיף קמח במיקרה הצורך כל פעם קצת .
עד שהבצק רך , נעים למגע ולא דביק .
לעטוף בניילון ולקרר כשעה .
אופן הכנת הספירלה :.
בצק לבן :.
-------.
לרדד על משטח מקומח הייטב.
את הבצק הלבן .
בעזרת סכין וסרגל .
לחתוך למלבן .
30x20 ס״מ.
בצק חום :.
-------.
לרדד על משטח מקומח הייטב.
את הבצק החום.
בעזרת סכין וסרגל .
לחתוך למלבן .
30x20 ס״מ.
על הבצק הלבן .
למרוח חלבון של ביצה .
( הלבן של הביצה ).
להניח מעל את המלבן החום.
לרדד מעט עם מערוך.
ולגלגל לרולדה .
לעטוף בניילון ניצמד .
ולהכניס למקפיא לחצי שעה .
לפרוס את הרולדה לפרוסות.
כל פרוסה חצי ס״מ.
לסדר על נייר אפייה משומן.
ולאפות .
170 מ׳ 10 ד׳ .
עד שמשחים מעט .
להוציא ולצנן.