אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

2,057
צפיות

עוגיות ספירלה

המתכון של
עוגיות ספירלה

עוגיות חמאה שוקולד וניל בצק פריך חמאתי

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק הלבן
  • ----------
  • 1/2 כוס אבקת סוכר
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 150 ג׳ חמאה רכה בטמ׳ החדר
  • חתוכה לקוביות
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כוסות קמח + 1 כף קמח
  • ( במידת הצורך להוסיף עוד קצת קמח עד לקבלת בצק נעים למגע ולא דביק )
  • לבצק החום
  • ----------
  • 1/2 כוס אבקת סוכר
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 150 ג׳ חמאה רכה בטמ׳ החדר
  • חתוכה לקוביות
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 כוסות קמח
  • 1/2 1 כף קקאו
  • ( במידת הצורך להוסיף עוד קצת קמח עד לקבלת בצק נעים למגע ולא דביק )
אופן ההכנה
  • 1

    בצק לבן :.


  • 2

    --------.


  • 3

    לקערת מיקסר עם וו גיטרה.


  • 4

    חמאה סוכר , אבקת סוכר , וניל וביצה.


  • 5

    לעבד עד שהכל מתאחד כמה שניות .


  • 6

    להוסיף קמח .


  • 7

    להמשיך לעבד עם המיקסר .


  • 8

    עד שהכל מתאחד.


  • 9

    להוציא את הבצק למשטח מקומח לעבד הייטב , להוסיף קמח במיקרה הצורך כל פעם קצת .


  • 10

    עד שהבצק רך , נעים למגע ולא דביק .


  • 11

    לעטוף בניילון ולקרר כשעה .


  • 12

    בצק חום :.


  • 13

    -----------.


  • 14

    לקערת מיקסר עם וו גיטרה.


  • 15

    חמאה סוכר , אבקת סוכר , סוכר וניל , וניל ווביצה.


  • 16

    לעבד עד שהכל מתאחד כמה שניות .


  • 17

    להוסיף קמח וקקאו .


  • 18

    להמשיך לעבד עם המיקסר .


  • 19

    עד שהכל מתאחד.


  • 20

    להוציא את הבצק למשטח מקומח לעבד הייטב , להוסיף קמח במיקרה הצורך כל פעם קצת .


  • 21

    עד שהבצק רך , נעים למגע ולא דביק .


  • 22

    לעטוף בניילון ולקרר כשעה .


  • 23

    אופן הכנת הספירלה :.


  • 24

    בצק לבן :.


  • 25

    -------.


  • 26

    לרדד על משטח מקומח הייטב.


  • 27

    את הבצק הלבן .


  • 28

    בעזרת סכין וסרגל .


  • 29

    לחתוך למלבן .


  • 30

    ‏30x20 ס״מ.


  • 31

    בצק חום :.


  • 32

    -------.


  • 33

    לרדד על משטח מקומח הייטב.


  • 34

    את הבצק החום.


  • 35

    בעזרת סכין וסרגל .


  • 36

    לחתוך למלבן .


  • 37

    ‏30x20 ס״מ.


  • 38

    על הבצק הלבן .


  • 39

    למרוח חלבון של ביצה .


  • 40

    ( הלבן של הביצה ).


  • 41

    להניח מעל את המלבן החום.


  • 42

    לרדד מעט עם מערוך.


  • 43

    ולגלגל לרולדה .


  • 44

    לעטוף בניילון ניצמד .


  • 45

    ולהכניס למקפיא לחצי שעה .


  • 46

    לפרוס את הרולדה לפרוסות.


  • 47

    כל פרוסה חצי ס״מ.


  • 48

    לסדר על נייר אפייה משומן.


  • 49

    ולאפות .


  • 50

    170 מ׳ 10 ד׳ .


  • 51

    עד שמשחים מעט .


  • 52

    להוציא ולצנן.


1

בצק לבן :.


2

--------.


3

לקערת מיקסר עם וו גיטרה.


4

חמאה סוכר , אבקת סוכר , וניל וביצה.


5

לעבד עד שהכל מתאחד כמה שניות .


6

להוסיף קמח .


7

להמשיך לעבד עם המיקסר .


8

עד שהכל מתאחד.


9

להוציא את הבצק למשטח מקומח לעבד הייטב , להוסיף קמח במיקרה הצורך כל פעם קצת .


10

עד שהבצק רך , נעים למגע ולא דביק .


11

לעטוף בניילון ולקרר כשעה .


12

בצק חום :.


13

-----------.


14

לקערת מיקסר עם וו גיטרה.


15

חמאה סוכר , אבקת סוכר , סוכר וניל , וניל ווביצה.


16

לעבד עד שהכל מתאחד כמה שניות .


17

להוסיף קמח וקקאו .


18

להמשיך לעבד עם המיקסר .


19

עד שהכל מתאחד.


20

להוציא את הבצק למשטח מקומח לעבד הייטב , להוסיף קמח במיקרה הצורך כל פעם קצת .


21

עד שהבצק רך , נעים למגע ולא דביק .


22

לעטוף בניילון ולקרר כשעה .


23

אופן הכנת הספירלה :.


24

בצק לבן :.


25

-------.


26

לרדד על משטח מקומח הייטב.


27

את הבצק הלבן .


28

בעזרת סכין וסרגל .


29

לחתוך למלבן .


30

‏30x20 ס״מ.


31

בצק חום :.


32

-------.


33

לרדד על משטח מקומח הייטב.


34

את הבצק החום.


35

בעזרת סכין וסרגל .


36

לחתוך למלבן .


37

‏30x20 ס״מ.


38

על הבצק הלבן .


39

למרוח חלבון של ביצה .


40

( הלבן של הביצה ).


41

להניח מעל את המלבן החום.


42

לרדד מעט עם מערוך.


43

ולגלגל לרולדה .


44

לעטוף בניילון ניצמד .


45

ולהכניס למקפיא לחצי שעה .


46

לפרוס את הרולדה לפרוסות.


47

כל פרוסה חצי ס״מ.


48

לסדר על נייר אפייה משומן.


49

ולאפות .


50

170 מ׳ 10 ד׳ .


51

עד שמשחים מעט .


52

להוציא ולצנן.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים