אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

1,334
צפיות

מגולגלת תמרים וקינמון

המתכון של
מגולגלת תמרים וקינמון

מגולגלת תמרים עם קינמון נמס בפה וממש טעים ליד הנס והקפה

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק
  • 200 גרם מחמאה/חמאה
  • חצי קילו קמח לבן
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 סוכר וניל
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים
  • למילוי
  • חצי קופסאת ממרח תמרים
  • 2 כפות גדושות קינמון
  • 1 כף סוכר חום
  • טיפה מלח
  • לקישוט וציפוי
  • אבקת סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש לתערובת אחידה את כל מרכיבי הבצק. לחלק ל4 חתיכות ולרדד לעובי של כ1/2 ס״מ ..


  • 2

    לערבב את הממרח תמרים ,הקינמון המלח והסוכר ולמרוח את המילוי על הבצק ,לגלגל ולשים את הרולדה על תבנית, לחתוך לפסים לפי גודל רצוי. .


  • 3

    180 מעלות כ 15 דק. להוציא וישר לחתוך לפי הפסים ,לאחר הקירור לפזר את האבקת סוכר ..


  • 4

    בתיאבון .


1

ללוש לתערובת אחידה את כל מרכיבי הבצק. לחלק ל4 חתיכות ולרדד לעובי של כ1/2 ס״מ ..


2

לערבב את הממרח תמרים ,הקינמון המלח והסוכר ולמרוח את המילוי על הבצק ,לגלגל ולשים את הרולדה על תבנית, לחתוך לפסים לפי גודל רצוי. .


3

180 מעלות כ 15 דק. להוציא וישר לחתוך לפי הפסים ,לאחר הקירור לפזר את האבקת סוכר ..


4

בתיאבון .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים