לןגן

מגולגלת תמרים וקינמון

מאת: נדא , פורסם: 19/01/2019 | 02:07
מגולגלת תמרים וקינמון

תקציר המתכון: מגולגלת תמרים עם קינמון נמס בפה וממש טעים ליד הנס והקפה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי

לקישוט וציפוי

אופן הכנה

  1. ללוש לתערובת אחידה את כל מרכיבי הבצק. לחלק ל4 חתיכות ולרדד לעובי של כ1/2 ס״מ .

  2. לערבב את הממרח תמרים ,הקינמון המלח והסוכר ולמרוח את המילוי על הבצק ,לגלגל ולשים את הרולדה על תבנית, לחתוך לפסים לפי גודל רצוי.

  3. 180 מעלות כ 15 דק. להוציא וישר לחתוך לפי הפסים ,לאחר הקירור לפזר את האבקת סוכר .

  4. בתיאבון