ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנת הפנים של הסופלה .
-
2
1)שמים בכלי זכוכית את השוקולד שמנת מתוקה וחמאה.
-
3
וממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים .
-
4
ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם חלק .
-
5
2) שופכים את התערובת לתבנית סיליקון של שוקולדים ומכניסים למקפיא להקפאה מלאה .
-
6
אופן ההכנת הסופלה .
-
7
3) שמים בקערה ללא מיקסר את הקמח סוכר וביצים ומערבבים היטב עד שאין גושים מוסיפים את החמאה המומסת ושוב מערבבים ובסוף את השמנת המתוקה ועוד ערבוב האחרון .
-
8
4) מחלקים את הבלילה לשני חלקים שווים .
-
9
5) בקערה אחד מוסיפים קקאו ובקערה השניה את התמצית וניל .
-
10
וכמובן מערבבים היטב .
-
11
6) מעבירים לשקיות זילוף וממלאים בלילה לבנה להתבניות נייר ומעל הבלילת השוקולד.
-
12
7) מחלצים את השוקולדים הקפואים ומניחים אותם במרכז ולוחצים קלות .
-
13
אופים בתנור שחומם מראש 200 מעלות .
-
14
כ20 דק בתאבון.
1
אופן ההכנת הפנים של הסופלה .
2
1)שמים בכלי זכוכית את השוקולד שמנת מתוקה וחמאה.
3
וממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים .
4
ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם חלק .
5
2) שופכים את התערובת לתבנית סיליקון של שוקולדים ומכניסים למקפיא להקפאה מלאה .
6
אופן ההכנת הסופלה .
7
3) שמים בקערה ללא מיקסר את הקמח סוכר וביצים ומערבבים היטב עד שאין גושים מוסיפים את החמאה המומסת ושוב מערבבים ובסוף את השמנת המתוקה ועוד ערבוב האחרון .
8
4) מחלקים את הבלילה לשני חלקים שווים .
9
5) בקערה אחד מוסיפים קקאו ובקערה השניה את התמצית וניל .
10
וכמובן מערבבים היטב .
11
6) מעבירים לשקיות זילוף וממלאים בלילה לבנה להתבניות נייר ומעל הבלילת השוקולד.
12
7) מחלצים את השוקולדים הקפואים ומניחים אותם במרכז ולוחצים קלות .
13
אופים בתנור שחומם מראש 200 מעלות .
14
כ20 דק בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים