לןגן

סופלה שוקו וניל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 09/01/2019 | 19:10
סופלה שוקו וניל

תקציר המתכון: טעים אש

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנת הפנים של הסופלה

  2. 1)שמים בכלי זכוכית את השוקולד שמנת מתוקה וחמאה

  3. וממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים

  4. ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם חלק

  5. 2) שופכים את התערובת לתבנית סיליקון של שוקולדים ומכניסים למקפיא להקפאה מלאה

  6. אופן ההכנת הסופלה

  7. 3) שמים בקערה ללא מיקסר את הקמח סוכר וביצים ומערבבים היטב עד שאין גושים מוסיפים את החמאה המומסת ושוב מערבבים ובסוף את השמנת המתוקה ועוד ערבוב האחרון

  8. 4) מחלקים את הבלילה לשני חלקים שווים

  9. 5) בקערה אחד מוסיפים קקאו ובקערה השניה את התמצית וניל

  10. וכמובן מערבבים היטב

  11. 6) מעבירים לשקיות זילוף וממלאים בלילה לבנה להתבניות נייר ומעל הבלילת השוקולד

  12. 7) מחלצים את השוקולדים הקפואים ומניחים אותם במרכז ולוחצים קלות

  13. אופים בתנור שחומם מראש 200 מעלות

  14. כ20 דק בתאבון