ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
ריבה פובידל/ תות שדה / משמש
אופן ההכנה
-
1
ראשית חשוב שהנטורינה תהיה בטמפרטורת החדר ..
-
2
בקערת המקסר נערבב את מרכיבי הבצק ..
-
3
שליש ממנו נכניס להקפאה ל 20 דקות ..
-
4
את השני שליש הנותרים נרדד דק.
-
5
על תבנית מעל לנייר אפיה , נחמם מעט את הריבה במיקרו שיהיה נוח למרוח אותה ..
-
6
נמרח על הבצק ,.
-
7
נוציא מהמקפיא את הבצק נגרד אותו מעל על מגרדת ונכניס לאפיה על 165 מעלות ..
-
8
להיזהר שלא ישרף !!.
-
9
להוציא ולהניח להתקרר ..
-
10
הבצק פריך , לא לחתוך אותו כשהוא חם ..
-
11
כשמתקרר לחתוך לריבועים ולאחסן בכלי אטום ..
-
12
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
ראשית חשוב שהנטורינה תהיה בטמפרטורת החדר ..
2
בקערת המקסר נערבב את מרכיבי הבצק ..
3
שליש ממנו נכניס להקפאה ל 20 דקות ..
4
את השני שליש הנותרים נרדד דק.
5
על תבנית מעל לנייר אפיה , נחמם מעט את הריבה במיקרו שיהיה נוח למרוח אותה ..
6
נמרח על הבצק ,.
7
נוציא מהמקפיא את הבצק נגרד אותו מעל על מגרדת ונכניס לאפיה על 165 מעלות ..
8
להיזהר שלא ישרף !!.
9
להוציא ולהניח להתקרר ..
10
הבצק פריך , לא לחתוך אותו כשהוא חם ..
11
כשמתקרר לחתוך לריבועים ולאחסן בכלי אטום ..
12
בתאבון ובהצלחה 🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים