לןגן

חיתוכיות ריבה - דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 09/12/2018 | 19:16
חיתוכיות ריבה - דורית כהן

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית חשוב שהנטורינה תהיה בטמפרטורת החדר .

  2. בקערת המקסר נערבב את מרכיבי הבצק .

  3. שליש ממנו נכניס להקפאה ל 20 דקות .

  4. את השני שליש הנותרים נרדד דק

  5. על תבנית מעל לנייר אפיה , נחמם מעט את הריבה במיקרו שיהיה נוח למרוח אותה .

  6. נמרח על הבצק ,

  7. נוציא מהמקפיא את הבצק נגרד אותו מעל על מגרדת ונכניס לאפיה על 165 מעלות .

  8. להיזהר שלא ישרף !!

  9. להוציא ולהניח להתקרר .

  10. הבצק פריך , לא לחתוך אותו כשהוא חם .

  11. כשמתקרר לחתוך לריבועים ולאחסן בכלי אטום .

  12. בתאבון ובהצלחה 🌹