קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
ראשית חשוב שהנטורינה תהיה בטמפרטורת החדר .
בקערת המקסר נערבב את מרכיבי הבצק .
שליש ממנו נכניס להקפאה ל 20 דקות .
את השני שליש הנותרים נרדד דק
על תבנית מעל לנייר אפיה , נחמם מעט את הריבה במיקרו שיהיה נוח למרוח אותה .
נמרח על הבצק ,
נוציא מהמקפיא את הבצק נגרד אותו מעל על מגרדת ונכניס לאפיה על 165 מעלות .
להיזהר שלא ישרף !!
להוציא ולהניח להתקרר .
הבצק פריך , לא לחתוך אותו כשהוא חם .
כשמתקרר לחתוך לריבועים ולאחסן בכלי אטום .
בתאבון ובהצלחה 🌹