אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוגיות

3,018
צפיות

סופגניות קלאסיות במילוי ריבת תותים

המתכון של
 סופגניות קלאסיות במילוי ריבת תותים

ביוננו הכי טעים

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • אני הכפלתי כמויות
  • 500 גרם קמח שמרים
  • 40 גרם סוכר = רבע כוס 
  • 140 מ"ל מים פושרים= 1 כוס 
  • 2 ביצים שלמות
  • רבע גרידת של תפוז
  • קורט מלח
  • 50 מ"ל שמן= רבע כוס 
  • שמן לטיגון
  • אבקת סוכר
  • ריבת תותים
  • למילוי:
אופן ההכנה
  • 1

    שמים בקערת המיקסר את המים, סוכר ביצים, חלמון, גרידת תפוז ומערבלים כדקה .


  • 2

    ומוסיפים בהדרגה את הקמח ושמן ומלח רק בסוף אחרי דקה של ערבוב ממשיכים עד לקבלת בצק רך ומעט דביק וזה בסדר, מכסים במגבת ומתפיחים .


  • 3

    כשעה במקום חמים להכפלת הנפח.


  • 4

    2) מוציאים את האוויר מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים בקוטר 9 ס"מ ומניחים אותם על נייר אפייה מכסים במגבת לתפיחה שנייה ל45 דק.


  • 5

    3) מחממים שמן בסיר רחב אני ממליצה סיר ווק .


  • 6

    זה הכי אידיאלי לטיגון, מטגנים אותם כ 3 עד 4 דק?.


  • 7

    מצד לצד עד להזהבה מניחים אותם על נייר סופג מפזרים אבקת סוכר ומזריקים ריבה.


1

שמים בקערת המיקסר את המים, סוכר ביצים, חלמון, גרידת תפוז ומערבלים כדקה .


2

ומוסיפים בהדרגה את הקמח ושמן ומלח רק בסוף אחרי דקה של ערבוב ממשיכים עד לקבלת בצק רך ומעט דביק וזה בסדר, מכסים במגבת ומתפיחים .


3

כשעה במקום חמים להכפלת הנפח.


4

2) מוציאים את האוויר מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים בקוטר 9 ס"מ ומניחים אותם על נייר אפייה מכסים במגבת לתפיחה שנייה ל45 דק.


5

3) מחממים שמן בסיר רחב אני ממליצה סיר ווק .


6

זה הכי אידיאלי לטיגון, מטגנים אותם כ 3 עד 4 דק?.


7

מצד לצד עד להזהבה מניחים אותם על נייר סופג מפזרים אבקת סוכר ומזריקים ריבה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים