ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
140 מ"ל מים פושרים= 1 כוס
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
שמים בקערת המיקסר את המים, סוכר ביצים, חלמון, גרידת תפוז ומערבלים כדקה .
-
2
ומוסיפים בהדרגה את הקמח ושמן ומלח רק בסוף אחרי דקה של ערבוב ממשיכים עד לקבלת בצק רך ומעט דביק וזה בסדר, מכסים במגבת ומתפיחים .
-
3
כשעה במקום חמים להכפלת הנפח.
-
4
2) מוציאים את האוויר מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים בקוטר 9 ס"מ ומניחים אותם על נייר אפייה מכסים במגבת לתפיחה שנייה ל45 דק.
-
5
3) מחממים שמן בסיר רחב אני ממליצה סיר ווק .
-
6
זה הכי אידיאלי לטיגון, מטגנים אותם כ 3 עד 4 דק?.
-
7
מצד לצד עד להזהבה מניחים אותם על נייר סופג מפזרים אבקת סוכר ומזריקים ריבה.
1
שמים בקערת המיקסר את המים, סוכר ביצים, חלמון, גרידת תפוז ומערבלים כדקה .
2
ומוסיפים בהדרגה את הקמח ושמן ומלח רק בסוף אחרי דקה של ערבוב ממשיכים עד לקבלת בצק רך ומעט דביק וזה בסדר, מכסים במגבת ומתפיחים .
3
כשעה במקום חמים להכפלת הנפח.
4
2) מוציאים את האוויר מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים בקוטר 9 ס"מ ומניחים אותם על נייר אפייה מכסים במגבת לתפיחה שנייה ל45 דק.
5
3) מחממים שמן בסיר רחב אני ממליצה סיר ווק .
6
זה הכי אידיאלי לטיגון, מטגנים אותם כ 3 עד 4 דק?.
7
מצד לצד עד להזהבה מניחים אותם על נייר סופג מפזרים אבקת סוכר ומזריקים ריבה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים