לןגן

סופגניות קלאסיות במילוי ריבת תותים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 03/12/2018 | 20:59
 סופגניות קלאסיות במילוי ריבת תותים

תקציר המתכון: ביוננו הכי טעים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. 500 גרם קמח שמרים או קמח רגיל + 25 גרם שמרים יבשים

  2. 40 גרם סוכר = רבע כוס 

  3. 140 מ"ל מים פושרים= 1 כוס 

  4. 2 ביצים שלמות

  5. 1 חלמון

  6. רבע גרידת של תפוז

  7. קורט מלח

  8. 50 מ"ל שמן= רבע כוס 

  9. שמן לטיגון

  10. אבקת סוכר

  11. למילוי:

  12. ריבת תותים

  13. 1)אופן ההכנה

  14. שמים בקערת המיקסר את המים, סוכר ביצים, חלמון, גרידת תפוז ומערבלים כדקה

  15. ומוסיפים בהדרגה את הקמח ושמן ומלח רק בסוף אחרי דקה של ערבוב ממשיכים עד לקבלת בצק רך ומעט דביק וזה בסדר, מכסים במגבת ומתפיחים 

  16. כשעה במקום חמים להכפלת הנפח

  17. 2) מוציאים את האוויר מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים בקוטר 9 ס"מ ומניחים אותם על נייר אפייה מכסים במגבת לתפיחה שנייה ל45 דק

  18. 3) מחממים שמן בסיר רחב אני ממליצה סיר ווק

  19. זה הכי אידיאלי לטיגון, מטגנים אותם כ 3 עד 4 דק?

  20. מצד לצד עד להזהבה מניחים אותם על נייר סופג מפזרים אבקת סוכר ומזריקים ריבה