הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאת הבצים נפריד ,נקציף את החלבון עם הסוכר והסוכר וניל לקצף יציב !! .
את החלמונים והשמן נשקשק במזלג ,נוסיף לחלבונים ונקציף עד לאיחוד ! .
את הקמח והסולת נערבב ביחד ונכבה את המיקסר ונוסיף לקרם בצורת עטיפה עד לאיחוד !! .
אני הכנתי בתבנית של 12 שקעים ,שעליהם הנחתי ניירות קטנות לאפייה מרוססות בשמן ,על כל גומה מזגתי לא הסוף להשאיר טיפה מרווח לתפיחה .
לאפות בחום 170 מעלות ,עד שנועצים קיסם עץ ויוצא יבש !.
במקום אישיות ניתן להכין כעוגה .
יש לצנן אותם היטב ולחלוץ מהנייר ,את החלק העליון של הסברינה דהיינו הכיפה לחתוך בעזרת סכין ! .
כעת נכין את הסירופ על הגז להרתיח את המים והסוכר עד להמסה ,ורק אז להוסיף את התמצית רום והוניל ולכבות !! .
ניתן להכניס את הסברינות לסיר הסירופ או פשוט להרטיב עם כף תלוי עד כמה אתם אוהבים שהן ספוגות ! .
נכין את הקרם ,נקציף שמנת צימחית ( אפשר מתוקה חלבית למי שרוצה) נוסיף את הפודינג וניל והאבקת סוכר עד לקצף חזק ויציב !!.
נכניס לשקית זילוף נזלף על כל סברינה ! .
את הדובדנים לפני הנחתם על הקרם ,מזגתי כף מהסירופ שהכנתי עירבבתי וכך נוצר נוזל ורוד ! .
לשמור במקרר טעים ברמות אילנית בניזרי .