לןגן

מיני סברינות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 25/10/2018 | 22:31
מיני סברינות

תקציר המתכון: ספוגות בסירופ טעים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הבצים נפריד ,נקציף את החלבון עם הסוכר והסוכר וניל לקצף יציב !!

  2. את החלמונים והשמן נשקשק במזלג ,נוסיף לחלבונים ונקציף עד לאיחוד !

  3. את הקמח והסולת נערבב ביחד ונכבה את המיקסר ונוסיף לקרם בצורת עטיפה עד לאיחוד !!

  4. אני הכנתי בתבנית של 12 שקעים ,שעליהם הנחתי ניירות קטנות לאפייה מרוססות בשמן ,על כל גומה מזגתי לא הסוף להשאיר טיפה מרווח לתפיחה

  5. לאפות בחום 170 מעלות ,עד שנועצים קיסם עץ ויוצא יבש !

  6. במקום אישיות ניתן להכין כעוגה

  7. יש לצנן אותם היטב ולחלוץ מהנייר ,את החלק העליון של הסברינה דהיינו הכיפה לחתוך בעזרת סכין !

  8. כעת נכין את הסירופ על הגז להרתיח את המים והסוכר עד להמסה ,ורק אז להוסיף את התמצית רום והוניל ולכבות !!

  9. ניתן להכניס את הסברינות לסיר הסירופ או פשוט להרטיב עם כף תלוי עד כמה אתם אוהבים שהן ספוגות !

  10. נכין את הקרם ,נקציף שמנת צימחית ( אפשר מתוקה חלבית למי שרוצה) נוסיף את הפודינג וניל והאבקת סוכר עד לקצף חזק ויציב !!

  11. נכניס לשקית זילוף נזלף על כל סברינה !

  12. את הדובדנים לפני הנחתם על הקרם ,מזגתי כף מהסירופ שהכנתי עירבבתי וכך נוצר נוזל ורוד !

  13. לשמור במקרר טעים ברמות אילנית בניזרי