ספר מתכוני עוגיות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
חצי כוס חלב או מים לגירסת פרווה
אופן ההכנה
-
1
להביא לרתיחה מים שמן וסוכר וניל .
-
2
להוסיף בפעם אחת את הקמח .
-
3
לערבב בכף עץ עד שכל הקמח נבלע ונהיה גוש בצק אחד מסביב לכף.
-
4
להעביר למיקסר עם ווk.
-
5
ולהפעיל שהבצק יתקרר.
-
6
כשהבצק קר להוסיף ביצה .
-
7
כל פעם ביצה אחת עד שנתמעת בבצק ואז מוסיפים עוד אחת .
-
8
הבצק צריך להיות רך אך לא נוזלי .
-
9
לקחת חתיכה מהבצק בין האגודל לאצבע ולראות אם המצק נמתח ונהיה דק זה אומר שהוא מוכן לעבודה .
-
10
להעביר לשקית זילוף עם צנטר כוכב .
-
11
לזלף בצורת שבלול .
-
12
לאפות בחום 180 מעלות חצי שעה .
-
13
או עד שהן זהובות יפה .
-
14
לקרר היטב לפתוח ולזלף קרם .
-
15
לקרם .
-
16
להקציף שמנת או ריצ׳ עם פודינג וחלב או מים לקצפת יציבה .
-
17
להעביר לשקית זילוף עם צנטר כוכב סגור או עגול ולזלףבתוך הפחזניות.
1
להביא לרתיחה מים שמן וסוכר וניל .
2
להוסיף בפעם אחת את הקמח .
3
לערבב בכף עץ עד שכל הקמח נבלע ונהיה גוש בצק אחד מסביב לכף.
4
להעביר למיקסר עם ווk.
5
ולהפעיל שהבצק יתקרר.
6
כשהבצק קר להוסיף ביצה .
7
כל פעם ביצה אחת עד שנתמעת בבצק ואז מוסיפים עוד אחת .
8
הבצק צריך להיות רך אך לא נוזלי .
9
לקחת חתיכה מהבצק בין האגודל לאצבע ולראות אם המצק נמתח ונהיה דק זה אומר שהוא מוכן לעבודה .
10
להעביר לשקית זילוף עם צנטר כוכב .
11
לזלף בצורת שבלול .
12
לאפות בחום 180 מעלות חצי שעה .
13
או עד שהן זהובות יפה .
14
לקרר היטב לפתוח ולזלף קרם .
15
לקרם .
16
להקציף שמנת או ריצ׳ עם פודינג וחלב או מים לקצפת יציבה .
17
להעביר לשקית זילוף עם צנטר כוכב סגור או עגול ולזלףבתוך הפחזניות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים