לןגן

פחזניות

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 23/10/2018 | 23:30
פחזניות

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להביא לרתיחה מים שמן וסוכר וניל

  2. להוסיף בפעם אחת את הקמח

  3. לערבב בכף עץ עד שכל הקמח נבלע ונהיה גוש בצק אחד מסביב לכף

  4. להעביר למיקסר עם ווk

  5. ולהפעיל שהבצק יתקרר

  6. כשהבצק קר להוסיף ביצה

  7. כל פעם ביצה אחת עד שנתמעת בבצק ואז מוסיפים עוד אחת

  8. הבצק צריך להיות רך אך לא נוזלי

  9. לקחת חתיכה מהבצק בין האגודל לאצבע ולראות אם המצק נמתח ונהיה דק זה אומר שהוא מוכן לעבודה

  10. להעביר לשקית זילוף עם צנטר כוכב

  11. לזלף בצורת שבלול

  12. לאפות בחום 180 מעלות חצי שעה

  13. או עד שהן זהובות יפה

  14. לקרר היטב לפתוח ולזלף קרם

  15. לקרם

  16. להקציף שמנת או ריצ׳ עם פודינג וחלב או מים לקצפת יציבה

  17. להעביר לשקית זילוף עם צנטר כוכב סגור או עגול ולזלףבתוך הפחזניות