הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה.
1) שמים בקערה את ביצים והסופר וללא מיקסר מערבבים .
2) מוסיפים את הקמח מלח אבקת אפייה .
גרידת לימון וחמאה מומסת.
3) מערבבים היטב עד שאין גושים מכניסים לשקית זילוף .
4) משמנים את התבנית סיליקון בחמאה ומפזרים קמח ומנערים את התבנית וזורקים את הקמח המיותר.
5) אופים בתנור טורבו שחומם מראש ל210 מעלות כ 10 דקות ולאחר מכן מורידים את החום ל 190 לעוד 8 עד 10 דקות .
מחלצים ואפשר להגיש אחרי שזה מתקרר .
שומרים בקופסה אטומה עד שבוע.