השתמשתי בתבנית מאפינס חד פעמי ושמתי בתוכו מנגטים מנייר גודל 4 ובלילה קצת יותר מ3/4 גובה.
השתמשתי בכוס חד פעמי לשתיה קרה.
מצרכים
3 ביצים שלמות
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס דבש
2 וחצי כוסות קמח
1 שקית א.אפיה
1 כפית שטוחה קינמון
1/2 כפית שטוחה ציפורן
1 כפית אבקת סודה לשתיה
1 כוס מים חמים עם כפית נס קפה( חד פעמי חם 240 מ"ל)
3 כפות גדושות ממרח תמרים
חופן שקדים פרוסים לפיזור מעל המאפינס לפני האפיה.
סירופ
2 כפות דבש
4 כפות מים חמים
אופן ההכנה
1
אופן ההכנה:.
2
בקערה אחת ננפה את הקמח ונוסיף א.אפיה , קינמון, ציפורן ואבקת סודה חשתייה ונערבב..
3
בקערה שניה נשים 1 כוס מים חמים עם כפית נס קפה ונערבב, נוסיף 3 כפות גדושות ממרח תמרים ונערבב עד להמסה מלאה..
4
בקערה שלישית נשים את הביצים שלמות ונערבב במטרפה ידנית כדקה בערך, נוסיף את הסוכר בהדרגה ונמשיך לטרוף, נוסיף את השמן ונערבב, נוסיף את הדבש ונערבב..
5
נתחיל להוסיף חצי מכמות הקמח ונערבב, נוסיף את המים החמים שמעורבבים עם הנס קפה וממרח התמרים ונערבב ובסוף נוסיף את שאר הקמח ונערבב לעיסה חלקה..
6
נעביר את הבלילה ל24 יח של מאפינס קטנים ונפזר מעל קצת שקדים פרוסים ונכניס לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות לחצי שעה 40 דקות בערך או עד שקיסם שנועצים בעוגה יוצא יבש..
7
מורחים על העוגה את הדבש ומצננים..
8
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש ❤.
1
אופן ההכנה:.
2
בקערה אחת ננפה את הקמח ונוסיף א.אפיה , קינמון, ציפורן ואבקת סודה חשתייה ונערבב..
3
בקערה שניה נשים 1 כוס מים חמים עם כפית נס קפה ונערבב, נוסיף 3 כפות גדושות ממרח תמרים ונערבב עד להמסה מלאה..
4
בקערה שלישית נשים את הביצים שלמות ונערבב במטרפה ידנית כדקה בערך, נוסיף את הסוכר בהדרגה ונמשיך לטרוף, נוסיף את השמן ונערבב, נוסיף את הדבש ונערבב..
5
נתחיל להוסיף חצי מכמות הקמח ונערבב, נוסיף את המים החמים שמעורבבים עם הנס קפה וממרח התמרים ונערבב ובסוף נוסיף את שאר הקמח ונערבב לעיסה חלקה..
6
נעביר את הבלילה ל24 יח של מאפינס קטנים ונפזר מעל קצת שקדים פרוסים ונכניס לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות לחצי שעה 40 דקות בערך או עד שקיסם שנועצים בעוגה יוצא יבש..