לחמם תנור ל200 מעלות
לערבב קמח,מלח,אבקת סודה לשתיה בקערה נפרדת
( בכל מתכון של בצקים מעדיפה לנפות ) לא חובה.
2
להקציף עם מקצף ידני חשמלי את החמאה, חמאת בוטנים, סוכר חום והוניל עד לקבלת קרם חלק.
3
להוסיף את הביצה תוך המשך עירבוב ובהדרגה את הקמח
להמשיך להקציף היטב
לאכסן במקרר 15 דק.
4
לקרוץ כדורים בגודל שזיף קטן 2.5-3 סמ
לגלגל אותם בסוכר הרגיל
לסדר בתבנית עם מרחק של 2 סמ
לקרוץ גומות במרכז העוגיה בעזרת כרית האצבע
למלא 1/4 כפית מריבת האוכמניות.
5
לאפות את העוגיות כ10 דק או עד לקבלת צבע זהוב
לקרר ולאחר מכן לפזק אבקת סוכר.
6
בתאבון.
1
לחמם תנור ל200 מעלות
לערבב קמח,מלח,אבקת סודה לשתיה בקערה נפרדת
( בכל מתכון של בצקים מעדיפה לנפות ) לא חובה.
2
להקציף עם מקצף ידני חשמלי את החמאה, חמאת בוטנים, סוכר חום והוניל עד לקבלת קרם חלק.
3
להוסיף את הביצה תוך המשך עירבוב ובהדרגה את הקמח
להמשיך להקציף היטב
לאכסן במקרר 15 דק.
4
לקרוץ כדורים בגודל שזיף קטן 2.5-3 סמ
לגלגל אותם בסוכר הרגיל
לסדר בתבנית עם מרחק של 2 סמ
לקרוץ גומות במרכז העוגיה בעזרת כרית האצבע
למלא 1/4 כפית מריבת האוכמניות.
5
לאפות את העוגיות כ10 דק או עד לקבלת צבע זהוב
לקרר ולאחר מכן לפזק אבקת סוכר.