לןגן

עוגיות עם חמאת בוטנים וריבת אוכמניות פריכות

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 19/03/2015 | 00:30
עוגיות עם חמאת בוטנים וריבת אוכמניות פריכות

תקציר המתכון: מיזוג של חמאת בוטנים ואוכמניות טעם נהדר

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 45 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל200 מעלות לערבב קמח,מלח,אבקת סודה לשתיה בקערה נפרדת ( בכל מתכון של בצקים מעדיפה לנפות ) לא חובה

  2. להקציף עם מקצף ידני חשמלי את החמאה, חמאת בוטנים, סוכר חום והוניל עד לקבלת קרם חלק

  3. להוסיף את הביצה תוך המשך עירבוב ובהדרגה את הקמח להמשיך להקציף היטב לאכסן במקרר 15 דק

  4. לקרוץ כדורים בגודל שזיף קטן 2.5-3 סמ לגלגל אותם בסוכר הרגיל לסדר בתבנית עם מרחק של 2 סמ לקרוץ גומות במרכז העוגיה בעזרת כרית האצבע למלא 1/4 כפית מריבת האוכמניות

  5. לאפות את העוגיות כ10 דק או עד לקבלת צבע זהוב לקרר ולאחר מכן לפזק אבקת סוכר

  6. בתאבון